Szombaton megünnepeltük a Pikler Bölcsőde 10 éves születésnapját!

Az emeletre felkúszó idővonalra ráírtuk összes régi és új bölcsődésünk nevét.
Majdnem száz név mellé került rajz is, ami mutatja, hogy milyen sokan vettek részt a találkozón. Hálásak vagyunk az Eszterlánc együttesnek, hogy a borongós időben is vállalták, hogy részt vesznek a közös ünneplésen.

Az igazi születésnapi hangulatot a szülőknek köszönhetjük, akik különleges tortákkal és ajándékokkal lepték meg a bölcsődét. Őszintén meghatódtunk.

A bölcsődében dolgozók nevében - akik közül sokan a kezdetektől itt vannak - Kelemen Jutka írta le gondolatait.


Kedves "Pikleres Szülők"!

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek szombaton. A felhős idő ellenére nálunk ragyogott a Nap.

Jó volt a szeretetben fürdeni, hiszen ugyanúgy örültetek nekünk, mint mi nektek. Jó volt átélni azt a lelkesedést, ahogy elhoztátok a bölcsődébe a mostani bölcsődéseink mellett a már óvódás és iskolás gyermekeiteket is.

Jó volt újra látni a gyerekeket. Nagy élmény volt, hogy mennyi emlékük van a bölcsődében töltött időszakról, amiben nektek is nagy részetek van, hiszen még évek múltán is beszélgettek velük, és emlékeztek együtt arra, ami a bölcsődés évek alatt történt. Az emlékek felidézése, a közös élmények újbóli átélése szebbé, varázslatosabbá tette a hétvégénket és a hétköznapjainkra is nagy hatással van.

Ez a nap nemcsak nekünk itt dolgozóknak adott felejthetetlen élményt, hanem erőt adtatok az éppen most beszokó gyermekek szüleinek is. Biztosan ti is emlékeztek az első hetekre, a bizonytalanságra, hogy vajon milyen is lesz ide járni. Ezért szeretném egy mostani szülő gondolatával befejezni és kifejezni a köszönetünket, azért, hogy ránk bíztátok a gyermekeiteket. "Jó látni, hogy ilyen sokan visszajöttek és, hogy ilyen jól érzik magukat. Jó hogy ilyen helyre járhat a gyermekem"

Kelemen Jutka