Pikler_990x150-web-header.png
 
 

Nemzetközi Pikler Szimpózium - 2018


Kedves Érdeklődők!

A Nemzetközi Pikler Társaság Budapesten szervezi I. Nemzetközi Szimpóziumát
2018. április 4-7 között.

 

Jelentkezés részvevőknek és előadóknak

A jelentkezést 2017. szeptember 15-én indítjuk: további részletekért kérjük kísérje figyelemmel a Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/piklerinternational/ 
valamint a Nemzetközi Pikler Társaság weboldalát: http://www.piklerinternational.com/hu/ .

 

támogatás a részvételi díjhoz magyar résztvevők számára

A Szimpóziumon való részvétel költségei: 2017. december 31-ig a külföldi résztvevők 380€, majd 2018. január 1-től 430€ euro részvételi díjat fizetnek. (A 4 nyelvre való tolmácsolás igen költségessé teszi a konferenciát).

2017 tavaszán az EMMI Minisztériumhoz fordultunk, kérve a regisztrációs díj támogatását 100 magyar résztvevő számára. A teljes támogatással valamennyi magyar résztvevők számára 100€-s regisztrációs díjat szerettünk volna biztosítani.

Az EMMI Minisztériumtól 3 100 000 Ft összegű támogatást kaptunk, ezt 77 fő, hátrányos helyzetű magyarországi régióban dolgozó, középfokú végzettségű kisgyermeknevelő regisztrációjára fordíthatjuk (A "Lóczy Alapítvány a Gyermekekért"-en keresztül érkezik a támogatás a szervező Pikler International-hoz.) A támogatás feltételei szerint 77 fő napijegyeket kap.

Azon magyar érdeklődő kollégák számára, akik ehhez a támogatáshoz nem juthattak hozzá, a Pikler International - természetesen a budapesti Pikler Házzal együttműködve - biztosítja a kedvezményes, 100 euros regisztrációs díjat a szimpózium egészén való részvételre.
Természetesen a regisztrációs díjat Forintban is be lehet fizetni.

Minden előadás és műhely magyar nyelven is hallható, a hozzászóláshoz tolmácsok állnak rendelkezésükre. A szünetekben kiállítók, poszterek, bemutatók láthatók.

Amennyiben az ön előadása kiválasztásra került, és a regisztrációs díj problémát okoz, kérjük jelezze a magyarországi Pikler Szervezetnél: loczy@pikler.hu,
valamint a Szimpózium hivatalos email címén: symposium_pi2018@piklerinternational.com

Jelentkezzenek mielőbb, várjuk a kollégákat szeretettel!

A találkozás reményében szíves üdvözletét küldi:

A Szimpózium Tudományos és Szervező Bizottsága