Kérjük, adója 1%-val támogassa a Lóczy Alapítvány a Gyermekekért alapítványt!


Nagyon köszönjük az eddigi támogatásokat.
A Lóczy Alapítvány a Gyermekekért alapítvány számára felajánlott 1%-os támogatásokat és adományokat idén a Pikler Emmi Bölcsőde udvarának gumiburkolatára fordítjuk.

A Lóczy Alapítvány a Gyermekekért bankszámlaszáma: 
1020 0830-3231 5633-0000 0000

Adószáma: 18042876-2-41


Küldetésünk

 

A „Lóczy Alapítvány a Gyermekekért” a kisgyerekekért dolgozik - azért, hogy komolyan vegyük őket, hogy szabadon játszhassanak és mozogjanak, és hogy békés úton tanulhassák az együttélést a többiekkel.

 
 
  • anyagilag és szakmailag támogatja a 2006. óta sikeresen működő Pikler Emmi Bölcsődét, ahol nagy tapasztalattal rendelkező kisgyermeknevelők gondozzák a gyerekeket, és ahová sok országból érkeznek szakemberek, akik a pikleri megközelítést a gyakorlatban szeretnék tanulmányozni,

  • támogatja a csecsemőkkel és kisgyerekekkel foglalkozó szakembereket: továbbképzéseket (tanfolyamokat, megfigyeléssel egybekötött konzultációkat) nyújt magyar, spanyol, angol, francia nyelven,

  • a kisgyermekes családok rendelkezésére áll: pszichológus, gyógypedagógus, gyermekorvos és egyéb szakemberek nyújtanak számukra konzultációt, tanácsadást, terápiát, korai intervenciót,

  • szoros szakmai együttműködést tart fenn a Pikler Emmi Bölcsődével és a Magyarországi Pikler-Lóczy Társasággal, valamint a világszerte működő Pikler Társaságokkal, annak érdekében, hogy megismertesse azokat a csecsemőgondozási, kisgyermeknevelési elveket és gyakorlatot, melyek meggyőződése és tapasztalata szerint a gyerekek fejlődésének szabad kibontakozását szolgálják. A róluk gondoskodó szülők nyugalmat és örömet, a szakemberek magas színvonalú, harmonikus munkavégzést találnak e megközelítés által.

VOL. 3.png
 

A Lóczy Alapítvány az állami gondozott gyerekek segítése után (a csecsemőotthon bezárását követően), most szakembereknek és családoknak nyújt szolgáltatásokat.

Célkitűzése, hogy a nehezebb anyagi körülmények között élő kisgyerekek és családjaik is hozzájuthassanak szolgáltatásaihoz, valamint, hogy a magyar szakembereknek minél több továbbképzést kínáljon.

 

Elérhetőség

1022 Budapest, Hankóczy Jenő utca 31/a.
+36 1 212-4438

loczy@pikler.hu


Egyszerűsített Beszámoló / 2016

 

Egyszerűsített Beszámoló / 2015

 

Egyszerűsített Beszámoló / 2014


Egyszerűsített Beszámoló / 2013


Egyszerűsített Beszámoló / 2012