Pikler-pedagógiai műhely kisgyermekek és szüleik számára

 
 
 


A Pikler-műhely állandó és időszakos programokat kínál kisgyermekeknek és szüleiknek, illetve a szülőségre készülő, gyermeket váró pároknak, családoknak.

JátékTér programunkban különleges játékokkal és biztonságos mozgásos eszközökkel berendezett térben várjuk a gyerekeket, amiben kedvükre szabadon mozoghatnak és játszhatnak. A kisgyermekek biztonságáról és önfeledt játékáról két JátékTér-vezető gondoskodik, a szülők így felhőtlenül gyöngyörködhetnek gyermekeik önálló játékában, egyre ügyesedő mozgásában.

Gyermeküket váró szülőknek és pároknak ajánlott Gyermekváró programunkkal az újszülött fogadására való felkészülésben szeretnénk a mindennapokban jól használható, gyakorlati segítséget nyújtani, hogy az első találkozástól kezdve békések és örömteliek legyenek az együttlétek, a gondozás pillanatai.

A második vagy többedik gyermeküket váró szülőknek szól a Testvér Születik programunk. Személyes tapasztalatokat megbeszélve gondolkodunk arról, hogyan lehet összehangolni a kibővült család régi és új igényeit. 

 

ajánlott programjaink

JátékTér

Szülő-gyermek csoportok 6 hónapos kortól 


Gyermekváró

Várandós szülők csoportos felkészülése az újszülött fogadására


Testvér születik

Várandós szülők csoportos felkészülése a második
vagy többedik gyermek fogadására


 

Konzultáció és tanácsadás szülők számára

Egyéni konzultációt és tanácsadást nyújtunk a hozzánk forduló szülőknek gyermekükkel kapcsolatban. 0-6 éves korú gyerekek fejlődésével, gondozásával, nevelésével kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal fogadjuk a szülőket.

 

ajánlott kiadványunk

Gyermekfilm

 

Filmsorozat az első másfél évről

Ez a 12 részes filmsorozat, amely elsősorban szülőknek készült, egy lehetőséget, alternatívát kíván nyújtani, az első másfél év mindennapi gyermeknevelési kérdéseiben igyekszik eligazítást adni, mint pl.: evés, sírás, mozgás, játék, stb.
A sorozat részeiben felnőtteket és gyerekeket láthatunk hétköznapi helyzetekben.