Pikler_990x150-web-header.png
 
 

Kedves Érdeklődők!

A Nemzetközi Pikler Társaság Budapesten szervezi I. Nemzetközi Szimpóziumát, 2018. április 4-7 között.

A csatolt dokumentumokban megtalálja a konferencia felhívásunkat, a részvétel költségeit és a műhelymunkára való jelentkezés részleteit. 

A jelentkezést 2017. szeptember 15-én indítjuk: további részletekért kérjük kísérje figyelemmel a Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/piklerinternational/ valamint a Nemzetközi Pikler Társaság weboldalát: http://www.piklerinternational.com/hu/ .

A jelentkezés menetéről, a helyszínről és egyéb logisztikai információkról hamarosan bővebb tájékoztatást is közzé teszünk ezen az oldalon. 

A műhelymunkára való jelentkezést, a felhívásban jelzett módon a következő linken tudja megtenni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU24mSapPGDCJTuNTUU_Km4piEQuLTZ8RudyYY4h6y9RP0g/viewform

A Szimpóziumon való részvétel költségei: 2017. december 31-ig a külföldi résztvevők 380€, majd 2018. január 1-től 430€ euro részvételi díjat fizetnek. (A 4 nyelvre való tolmácsolás igen költségessé teszi a konferenciát).
2017 tavaszán az EMMI Minisztériumhoz fordultunk, kérve a regisztrációs díj támogatását a magyar résztvevők számára. Erre ígéretet is kaptunk, de pontos válasz az összeg tekintetében csak szeptember elején érkezik.

Ha megkapjuk a Minisztérium teljes támogatását, a magyar résztvevők számára 100€-s regisztrációs díjat tudunk biztosítani.

Amennyiben az ön előadása kiválasztásra került, és a regisztrációs díj problémát okoz, kérjük jelezze a magyarországi Pikler Szervezetnél: loczy@pikler.hu, valamint a Szimpózium hivatalos email címén: symposium_pi2018@piklerinternational.com

 

A találkozás reményében szíves üdvözletét küldi:

 

A Szimpózium Tudományos és Szervező Bizottsága